Real Madrid: „aprópénzt” kér az MU, mégsem kell Chicharito?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 11:01
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata és a Real Madrid Javier Hernández kivásárlási árában már a mexikói kölcsönszerződésének aláírásakor megállapodott, a csatárért 10 millió eurót kellene fizetniük a királyiaknak.

Mint arról beszámoltunk, Chicharito gólja döntötte el a Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntőt, a „vörös ördögöktől” kölcsönvett mexikói ezzel pedig egy pillanat alatt közönségkedvenc lett Madridban.Chicharito gólja döntötte el a Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntőt, a „vörös ördögöktől” kölcsönvett mexikói ezzel pedig egy pillanat alatt közönségkedvenc lett Madridban.

A spanyol lapok természetesen a BL-meccs után azonnal utánanéztek, milyen záradékokat is tartalmaz a mexikói madridi szerződése.

Az As úgy tudja, az opciós joggal rendelkező Real Madrid 2014 nyarán egy 10 millió eurós kivásárlási árban állapodott meg a Manchester United vezetőségével, így ha meg akarják tartani a sorsdöntő gólt szerző csatárt, ennyit kell átutalniuk a nyárig az MU számlájára.

Bár a blancóknak ez „aprópénz”, Chicharito a szezon végeztével így is visszaköltözhet Angliába. A Daily Mail úgy tudja, a Real Madridnál nem tartanak igényt a játékosra, mivel a következő átigazolási időszakban egy nagyobb nevet akarnak szerződtetni a csatárposztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik