Real: „Ancelotti sokat kér, de nekünk mindig nyernünk kell”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 00:38
A Real Madrid portugál válogatott védője, Pepe szerint Carlo Ancelotti vezetőedző rengeteget kér a játékosoktól, de megérti az okokat.
A királyi gárda jelenleg az Egyesült Államokban szerepel felkészülési tornán, de augusztus 12-én már az európai Szuperkupában lesz érdekelt, az Európa-liga-győztes Sevilla ellen.„Az az igazság, hogy a mester rengeteget kér tőlünk – nyilatkozta Pepe. – Azért vagyunk itt, hogy felvegyük a tempót, készen leszünk a Szuperkupára. Ez egy fontos trófea, és felelősséggel tartozunk mindenki felé. Meg akarjuk nyerni. A Realnak mindig nyernie kell, ha pályára lép. Tudjuk, hogy mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk, minden egyes összecsapás nagyon nehéz, de magunknak kell bizonyítanunk a pályán.”

A portugál védő kitért két csapattársára, Gareth Bale-re és Cristiano Ronaldóra is.

Gareth két hete van edzésben, és nagyszerű állapotban van. Elképesztő képességekkel rendelkezik, és nagyon fontos szerepe lesz az új szezonban. Cristiano pihent és feltöltődött a családjával. Jól van, és úgy hiszem a legjobb formájában lesz.”

A 2004 és 2007 között a Portót erősítő játékos az együttes új igazolását, James Rodríguezt is üdvözölte, akit azóta csodál, hogy látta korábbi klubjában játszani.

„Nagyon tehetséges játékos. Láttam őt játszani, amikor a Portónál szerepelt, nagyon jó bal lába van. Csodálatos, hogy a Real ilyen nagyszerű játékost igazolt.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik