Real Madrid: Ancelotti Navast kezdeti Casillas helyett

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 19:26
Iker Casillas helyett Keylor Navas lesz a kezdőkapus a Real Madrid együttesében az Elche elleni kedd esti spanyol bajnoki mérkőzésen.

Carlo Ancelotti korábban úgy nyilatkozott, hogy az előző szezonnal ellentétben nem fogja rotálni kapusait a bajnokik, illetve a hazai és nemzetközi a kupatalálkozók között, most mégis cserére szánta el magát.Carlo Ancelotti korábban úgy nyilatkozott, hogy az előző szezonnal ellentétben nem fogja rotálni kapusait a bajnokik, illetve a hazai és nemzetközi a kupatalálkozók között, most mégis cserére szánta el magát.

Az olasz edző sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy pár játékosának pihenésre van szüksége, és ebbe a halmazba tartozik a spanyol válogatott Casillas is. A Costa Rica-i Navas nyári érkezése óta először lesz kezdő bajnoki mérkőzésen a Santiago Bernabéuban.

Florentino Pérez klubelnök vasárnap arra kérte a Real Madrid szurkolóit, hogy „ne fütyüljék ki Casillast, a Real Madrid történetének legjobb kapusát. Tiszteljék és adjanak időt neki, az edző pedig majd eldönti, hogy mi a legjobb a csapatnak”. Két nappal később Casillas a királyiak kispadjáról nézheti az Elche elleni mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik