Real Madrid: aláírt az U21-es Eb legjobbja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.14. 10:34
null
Az U21-es Eb-n remeklelő Ceballos a Real Madridhoz igazolt (Fotó: AFP)
A spanyol bajnok Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Dani Ceballost a Real Betistől. A 20 éves középpályás hatéves szerződést kötött a Bajnokok Ligája-győztes klubbal.

 

A 20 esztendős középpályás teljesítményét a Real Madrid már hónapok óta figyelemmel követte, az utóbbi időben a Barcelonát és a Juventust is az érdeklődők között emlegették. A Betis elnöke, Lorenzo Serra Ferrer a Marcának korábban elárulta, hogy a katalánok kérdezősködtek a korosztályos válogatott futballistáról, miközben a két klub Cristian Tello átigazolásáról tárgyalt.

Az előző spanyol bajnoki szezonban 30 mérkőzésen két gólt szerző és két gólpasszt jegyző Ceballos szerződésében 15 millió eurós kivásárlási ár szerepelt, a Real Madrid pedig kifizette azt a Betisnek. Sőt, sajtóhírek szerint az összeg a különböző bónuszokkal a 18 millió eurót is elérheti.

Az idei U21-es Európa-bajnokság legjobb játékosának megválasztott és a kontinenstorna álomcsapatába is bekerülő Ceballos hatéves szerződést kötött a Real Madriddal. A királyiak jövő héten csütörtökön 13 órakor mutatják be a Bernabéu-stadionban, majd másnap csatlakozik az Egyesült Államokban edzőtáborozó csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik