Real Madrid: a PL-győztes támadó önbizalma a mélyponton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.30. 21:42
Javier Hernández, a Real Madrid és a mexikói válogatott labdarúgója kevés játéklehetőséget kap klubjában, és frusztrálja, hogy nem bíznak benne a spanyol fővárosban.

A Chicharito becenéven játszó támadó a Manchester Unitedtől került kölcsönbe a nyáron a Madridhoz, de a BBC – Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo – hármas miatt nem sok lehetőséget kap. Pontosan egyszer volt kezdő a bajnokságban, még a Levante elleni mérkőzésen a nyolcadik fordulóban. Mindösszesen 217 percet töltött pályán a Primera Divisiónban, és ennyi idő alatt három gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában ötször játszott, ebből kétszer kezdőként, valamint még két Spanyol Kupa-mérkőzésen kapott szerepet.

Hernándezt a kölcsönszerződésben meghatározott áron a nyáron leigazolhatja véglegesen a Madrid, de inkább valószínű, hogy visszatér a Manchester Unitedhez.

Az Ecuador elleni felkészülési találkozón győztes gólt szerző csatár panaszkodott kicsit a meccs után a Fox Sportsnak: „A helyzetem nyugtalanító. Próbálok segíteni a csapatnak, és száz százalékot adni az edzéseken, de a kapott játéklehetőség kevés."

„A csapat tagja vagyok, de folyton kimaradok a kezdőből. Emiatt az önbizalmam a mélypontján van, ebben szerencsére segítenek az emberek, akik támogatnak és velem vannak. A legfontosabb dolog, hogy amikor bizalmat kapsz, akkor élj vele. Én akárhányszor megkaptam a lehetőséget, eredményesen játszottam."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik