Real Madrid: a középpályás nem zárja ki, hogy kölcsönbe megy

Vágólapra másolva!
2015.03.31. 09:54
null
Lucas Silva (jobbra) Illaramendi mellett is több vetélytárssal kénytelen megküzdeni (Fotó: marca.com)
Lucas Silva, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása elképzelhetőnek tartja, hogy ha a következő szezonra kölcsönadják, az segítheti hosszú távú jövőjét a királyiaknál.

A 22 éves középpályás a Cruzeirótól érkezett Madridba januárban, de nincsen könnyű helyzetben a kezdőcsapatba kerülésért folytatott harcban. Igaz, jókor szerződött a Realhoz, hiszen akkor a rengeteg sérült miatt nem volt túl nagy választási lehetősége Carlo Ancelottinak a középpályásokat illetően.

A helyzet azonban változott, Luka Modric felépült, hamarosan James Rodríguez is visszatér, Lucas Silvának rajtuk kívül ráadásul Iscóval, Toni Kroosszal, Sami Khedirával és Asier Illarramendivel is meg kell küzdenie, hogy játéklehetőséghez jusson, ráadásul a nyáron Casemiro is visszatér. Utóbbit a Porto szívesen megvásárolná végleg, és a hírek szerint honfitársát is kölcsönvenné a Realtól.

„Nagyon meglepett a hír, hogy a Porto kölcsönvenne – ismerte el Lucas Silva. – Semmi konkrétumról nem tudok még beszámolni, szerződésem van a Real Madriddal, és szeretném azt kitölteni. Eddig is kaptam lehetőséget, és azt hiszem, meg tudok harcolni a helyemért a csapatban. Ennek ellenére egy kölcsönlehetőség nem lenne rossz a számomra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik