Real Madrid: A klub hat trófeát akar nyerni - Bale

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.24. 14:30
null
Bale tudja, hogy nehéz dolguk lesz, de a klub célja, hogy mindenhol nyerjen (Fotó: Action Images)
Gareth Bale szerint a Real Madrid azzal a céllal vág neki az új szezonnak, hogy megnyerje mind a hat sorozatot, amelyben elindul.



A királyi gárda az európai és a spanyol Szuperkupában, a klub-vb-n, a bajnokságban, a Spanyol Kupában és a Bajnokok Ligájában is érdekelt lesz a 2014–2015-ös idényben, ez utóbbi két sorozatban pedig címvédőként áll rajthoz.

A walesi szélső elismerte, hogy mind a hat trófea megnyerése nehéz feladatnak számít, de ez a klub célja, míg saját vágyai között a szülővárosában, Cardiffban megrendezendő európai Szuperkupa szerepel különleges helyen.

„Nagyszerű, hogy hat trófea megnyerésére van esélyünk – kezdte a Marcának adott nyilatkozatát Gareth Bale. – Meg akarjuk nyerni mindet, de tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű. A célunk ugyanaz, mint bármelyik idényben. Hat sorozatban indulunk, és mindegyiket meg akarjuk nyerni. Hosszú idény lesz, de hat trófeára hajtunk.”

„Nagyon különleges lesz Cardiffban játszani az európai Szuperkupáért, és ez lehet az első trófea, amelyet megnyerhetünk, de az összes megnyeréséért harcolunk.”

Bale cáfolta, hogy címvédőként nagyobb nyomás helyeződne a Realra, és hozzátette, hogy a klub továbbra is éhes az újabb sikerre, a tizedik BL-győzelem után is.

„Izgalmas időszak, amikor a te csapatod a legjobb Európában. Nem tudom, hogy nagyobb nyomás helyeződne-e ránk ezáltal. A csapatnál mindenki, a játékosok és az edzők is meg akarnak nyerni mindent. Továbbra is sikeréhesek vagyunk. Meg akarjuk védeni a BL-címünket, jobban akarjuk ezt a sikert, mint bárki más. A titok a nagyszerű csapatszellem, és hogy segítjük egymást a pályán és azon kívül is. Nehéz lesz ismét megnyerni a BL-t, de megpróbáljuk” – tette hozzá a walesi szélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik