Real Madrid: a Juve Ramost is elhappolná a nyáron?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 08:28
null
José Mourinho jön, Sergio Ramos megy? (Fotó: AFP)
Spanyol és olasz sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata a nyáron ajánlatot tehet Sergio Ramosért a Real Madridnak.

 

Az As úgy tudja, hogy Florentino Pérez, a madridiak elnöke azon fáradozik, hogy visszacsábítsa a királyi gárdához José Mourinhót, ám a portugál érkezése „áldozatokkal” járna, Mourinho ugyanis nem marasztalná Sergio Ramost, ennek kapcsán pedig már az olasz sportsajtó ír arról, hogy a Juventus kapna az alkalmon, s ha valóban Mourinho ülne le a Real Madrid kispadjára, akkor az „öreg hölgy” a nyáron ajánlatot tenne a spanyol védőért.

Mint az olvasható, a szuperügynök Jorge Mendes – aki Cristiano Ronaldo és Mourinho karrierjét is egyengeti – az elmúlt napokban egy másik lehetséges transzfer miatt találkozott a Juventus sportigazgatójával, Fabio Paracitivel, a megbeszélésen pedig szóba került Ramos is, mint az egyik célpont, akivel az olasz gigász megerősítené a Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci nevével fémjelzett hátvédsorát.

Az As hozzáteszi, hogy a váltásra jelenleg sok esély nincs, ám ha José Mourinho valóban visszatér a nyáron a Real Madridhoz, akkor a Juventus várhatóan tényleg bepróbálkozik Ramosnál, a játékos és a portugál szakember kapcsolata ugyanis nem nevezhető felhőtlennek, s nem valószínű, hogy ebben az esetben Ramos maradna Spanyolországban.

A középhátvéd nem mellesleg az Ajax elleni Bajnokok Ligája-kudarc után csúnyán összekapott az öltözőben Pérezszel, aki a hírek szerint azzal fenyegetőzött, hogy kirúgja a csapatkapitányt – igaz, azóta a felek között állítólag már csitult a balhé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik