Real Madrid: a brazil legenda Kaká hazatérését sürgeti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 17:46
Zico azt javasolja honfitársának, Kakának, hogy a nyáron hagyja el a Real Madrid labdarúgócsapatát, és térjen haza Brazíliába, méghozzá a Flamengóba.

„Kaká még most is, minden nehézsége ellenére be akarja bizonyítani a Real Madridban, hogy képes a mostaninál hasznosabb játékra. Szerintem viszont akkor cselekedne a leghelyesebben, ha hazatérne egy bizonyos fekete-piros csapatba, méghozzá Rióba – mondta a játékosként 72-szeres brazil válogatott, jelenleg 60 esztendős Zico. – Beszéltem vele erről, mondtam, szerintem neki és a brazil válogatottnak is jót tenne, ha hazajönne. Csak mosolygott. Nem azért javaslom ezt, mert Flamengo-szurkoló vagyok, hanem mert szerintem csak így lehet ismét meghatározó futballista.”Zico. – Beszéltem vele erről, mondtam, szerintem neki és a brazil válogatottnak is jót tenne, ha hazajönne. Csak mosolygott. Nem azért javaslom ezt, mert Flamengo-szurkoló vagyok, hanem mert szerintem csak így lehet ismét meghatározó futballista.”

Ebben a szezonban Kaká mindössze 12 tétmérkőzésen kezdett a Realban, és a brazil válogatottban sem számít biztos csapattagnak. Néhány hete a brazil Cruzeirót emlegették lehetséges következő klubjaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik