Real: 42 milliós „követelés”, rájuk csapták a telefont?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 12:40
Sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapata szemet vetett az Athletic Bilbao fiatal francia védőjére, Aymeric Laportéra, akit azonban nem lesz egyszerű szerződtetni.

A Marca beszámolója szerint Carlo Ancelotti nem elégszik meg a két fiatal érkezővel, Martin Ödegaarddal, valamint Lucas Silvával, szeretne a közeljövőben egy középhátvédet is szerződtetni.

Raphaël Varane, Sergio Ramos és Pepe remekül látják el feladatukat, a Real Madrid a 2014–2015-ös idényben mindössze 16 gólt kapott a La Ligában, azonban a blancók átigazolási ügyeiben mindig jól értesült Marca szerint Ancelotti „biztosítéknak" szeretne egy újabb hátvédet szerződtetni.

A kiszemelt az Athletic Bilbao fél Európa által körbeudvarolt játékosa, Aymeric Laporte, aki azonban nem könnyen megszerezhető.

A spanyolok állítják, a Real a napokban felkereste a baszk együttest telefonon a mindössze 20 esztendős védő átigazolási értékéről érdeklődve, és azonnal választ kapott: Laporte 42 millióért vihető.

Az árcédula állítólag nem tántorította el a királyiakat, de a Real illetékesei közölték, csak a nyáron tartanának igényt a francia szolgálataira.

Állítólag ezen a ponton a baszkok egyszerűen rácsapták a telefont a sokadik lelkes érdeklődőre...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik