Real Madrid: 160 millió CR-ért, már tudni, mikor vált?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.07. 09:53
Cristiano Ronaldo megszerzéséről továbbra sem mondott le a Paris Saint-Germain, és annak ellenére, hogy a blancók a nyáron visszautasították a párizsiak 160 millió eurós ajánlatát, már tudni, mikor vált a portugál klasszis – írja a globoesporte.com.

A brazilok biztos forrásból tudják, a Real Madrid klasszisa hamarosan búcsút int a spanyol fővárosnak. Real Madrid klasszisa hamarosan búcsút int a spanyol fővárosnak.

A globoesporte.com beszámolója szerint a PSG tulajdonosa, Nasszer al-Kelaifi nem hajlandó lemondani Cristiano Ronaldo megszerzéséről, és az egyetlen kérdés csupán az, mikor költözik Párizsba a madridiak kiválósága. Ám most erre is megszületett a válasz.

A brazilok állítják, a 2015-ös nyári átigazolási időszakban egy 160 millió eurós ajánlattal már próbálkozott a PSG, akkor azonban a madridiak vezetősége nem akart tárgyalóasztalhoz ülni a franciákkal.

A párizsiak ennek ellenére nem adják fel, és biztosak benne, a 2015–2016-os idény végén meg tudják kaparintani egy ennél is hívogatóbb ajánlattal Cristiano Ronaldót.

A brazilok úgy tudják, egyedül a PSG állt elő konkrét ajánlattal a portugál kapcsán, és úgy érzik, bár a Real elutasító volt, az idő múlásával egyre inkább hajlanak legjobbjuk eladására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik