Real Madrid: 150 millió?! Bale 300-ért sem eladó!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 14:51
Gareth Bale nem eladó! Ezt erősítették meg a Real Madridnál immár sokadszor, ezúttal annak köszönhetően, hogy egy nappal korábban az angol sajtó a Manchester United több mint mellbevágónak tűnő, 150 millió eurós ajánlatáról számolt be!

A madridiak 2013 nyarán 90 millió euróért szerezték meg a walesi szélsőt, akiről több alkalommal is bebizonyosodott már, hogy megérett a feladatra, elbírja a nagy tétet, szakmailag és anyagilag is jó befektetésnek bizonyult a szerződtetése, még a kiemelt áron is.

„Ha van egyetlen játékosunk, akire teljesen fölösleges licitálnia más klubok, akkor az Bale. Százötven millióért sem eladó, de még háromszázért sem!" – áll a klub közleményében.

A Realnál hisznek benne, hogy a 25 éves légiósból potenciális Aranylabda-esélyes válhat náluk, amiből a madridi klub profitálhat. Az eltelt másfél madridi éve alatt remek egyéni mutatókkal büszkélkedik Bale, és a megszerzett trófeákra sem panaszkodhat, viszont az előző idényt nagy csalódásként megélő Manchester Unitednél nagy erőket mozgósítanak azért, hogy a Chelsea-től és a Manchester Citytől visszahódítsák az angol trónt.

Bale-t már a Tottenhamtől is megszerezték volna – csak nem jött össze nekik –, illetve hónapok óta tartja magát a pletyka, miszerint Cristiano Ronaldót is visszacsábítanák. Márpedig a portugál aranylabdás megszerzése ugyancsak sokba fájna az angoloknak. Arról nem is beszélve, hogy az MU-nál a támadószekcióban már most is hemzsegnek a klasszisok.

SZAVAZÁS

Egyre több olyan hír lát napvilágot, miszerint Gareth Bale csillagászati összegért elhagyja a Spanyolországot, a Real Madrid vezetősége kijelentette, a walesi még 300 millióért sem eladó. Ön szerint van az az összeg, amiért a Realnál meggondolják magukat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik