Real Madrid: 125 millió eurós bombaajánlat érkezett CR-ért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 17:13
null
CR még nem döntött a jövőjéről (Fotó: Reuters)
Spanyol lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain 125 millió eurót kínált a Real Madridnak Cristiano Ronaldóért, a blancók klasszis futballistája azonban egyelőre nem akar dönteni a jövőjéről.

Mint arról beszámoltunk, a Marca által közölt információk szerint Cristiano Ronaldo nagyon nehezen viseli, hogy trófea nélkül kell zárnia az idényt, és közölte a vezetőséggel, változásra van szüksége.

Bár a portugál klasszis kijelentette, a problémák ellenére továbbra is a királyiak mezében akar futballozni, a Paris Saint-Germain, jobban mondva a párizsiak milliárdos tulaja, Nasszer al-Kelaifi sejk továbbra sem mondott le CR megszerzéséről, és állítólag most tett egy 125 millió eurós ajánlatot.

A spanyolok úgy tudják, Cristiano Ronaldót is értesítette a klub vezetősége az ajánlatról, a portugál azonban egyelőre nem akar dönteni a jövőjéről, megvárja, milyen eredményt hoz a Florentino Pérezzel folytatott beszélgetése.

A klubelnök a Marca információi szerint nem szeretne megválni a királyiak legjobbjától, és csak akkor engedné el Ronaldót, ha ő személyesen kéri az átigazolást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik