Real: Lucas Silva cáfolta a visszavonulásáról szóló híreket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 20:32
Lucas Silva biztosan folytatja labdarúgó pályafutását. Ezt a Real Madrid brazil játékosa maga jelentette ki a Facebook-oldalán.

A Nemzeti Sport Online is hírt adott arról, hogy a 23 éves Lucas Silvát szerződtette volna a portugál Sporting, de szívrendellenesség miatt megbukott az orvosi teszten. A Real Madrid játékosa így nem költözik Portugáliába, ugyanakkor Silva cáfolja azokat a híreszteléseket, amelyek az esetleges visszavonulásáról szólnak.

„Pénteken, amikor a Sporting orvosi vizsgálatán vettem részt, rendellenességet állapítottak meg a szívemben – árulta el Lucas Silva. – Addig a napig sok hasonló vizsgálaton estem át, és nem volt semmilyen probléma a szívemmel. Nyilvánvalóan egy különleges eset volt a mostani eltérés, de a portugálok jobbnak látták, ha nem szerződtetnek. A Real Madrid természetesen megismétli a tesztet, hogy fény derüljön az okra. Ugyanakkor kategorikusan cáfolom a híreszteléseket, miszerint visszavonulok a profi labdarúgástól.”A Nemzeti Sport Online is hírt adott arról, hogy a 23 éves Lucas Silvát szerződtette volna a portugál Sporting, de szívrendellenesség miatt megbukott az orvosi teszten. A Real Madrid játékosa így nem költözik Portugáliába, ugyanakkor Silva cáfolja azokat a híreszteléseket, amelyek az esetleges visszavonulásáról szólnak.

„Pénteken, amikor a Sporting orvosi vizsgálatán vettem részt, rendellenességet állapítottak meg a szívemben – árulta el Lucas Silva. – Addig a napig sok hasonló vizsgálaton estem át, és nem volt semmilyen probléma a szívemmel. Nyilvánvalóan egy különleges eset volt a mostani eltérés, de a portugálok jobbnak látták, ha nem szerződtetnek. A Real Madrid természetesen megismétli a tesztet, hogy fény derüljön az okra. Ugyanakkor kategorikusan cáfolom a híreszteléseket, miszerint visszavonulok a profi labdarúgástól.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik