Real: Lopeteguinek sztárcsatár kell, Lewa a klubról álmodozik...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.29. 21:28
null
Karim Benzema edzésmunkájával elégedett az új edző, de... (Fotó: AFP)
A Marca beszámolója szerint a Real Madrid vezetőedzője, Julen Lopetegui továbbra is szeretne egy sztárcsatárt a csapatához szerződtetni, a spanyol lap egy másik cikkében pedig arról ír, hogy Robert Lewandowski továbbra is a királyi gárdáról álmodozik.

 

A spanyol együttes trénere elégedett Karim Benzema és Gareth Bale eddigi edzésteljesítményével, de úgy érzi, további munícióra van szüksége csapatának a hosszú idény során.

A lap felidézi, hogy a walesi sérülések miatt sokat kihagyott az előző idény elején, és a kevés gólt szerző csapat sok pontot hullajtott ebben az időszakban.

Cristiano Ronaldo távozásával ráadásul már a legveszélyesebb támadó sincs a gárdánál – a Juventust erősíti a továbbiakban –, így a tréner mindenképpen szeretne egy klasszis támadót szerződtetni.

Mindeközben egy Robert Lewandowskihoz közel álló forrásra hivatkozva arról is beszámolt a portál, hogy a lengyel támadó továbbra is a királyi gárdáról álmodozik.

A 30 éves csatár azt reméli, hogy a Bayern Münchentől a Real Madridhoz igazolhat a nyáron, igaz, a bajorok egyelőre nem hajlanak a transzferre, mondván nincs érdekükben eladni a 2021-ig élő szerződéssel bíró futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik