Real: lehet, hogy C. Ronaldo mégsem megy el a FIFA-gálára?

Vágólapra másolva!
2013.12.13. 13:28
Bár a tegnapi hírek után már biztosra vehettük, hogy Cristiano Ronaldo minden fenntartása és előzetes hírekkel ellentétben ott lesz a január 13-i FIFA-Aranylabda-gálán, a madridi hírekben naprakész As pénteki számában továbbra is bizonytalannak tartja a portugál labdarúgó jelenlétét.

 

A lap információja szerint a portugál az őt ért sérelem miatt – a FIFA-elnök Joseph Blatter figurázta ki őt – továbbra sem bocsátott meg, és szándékában áll kihúznia magát a személyes megjelenésből. Csupán a Real Madrid próbál nyomást gyakorolni rá, hogy tegye félre a sértettségét, és utazzon el.

Cristiano Ronaldo arra a kérdésre, hogy hol lesz január 13-án, a napokban még a következőt válaszolta: „Madridban, Zürichben vagy Madeirán”.

A spanyol klub szerint Cristiano Ronaldo nem amiatt gondolta meg a dolgot, miszerint immár ő lenne az igazi favorit. Közben egy igazi világsztár is véleményt formált a díjazás kapcsán.

„Ha a játéktudást vesszük alapul, akkor mindig Messinek kell nyernie, hiszen senki más nem mérhető hozzá. Viszont valamit kellene csinálni, mert közben az nagyon igazságtalan, ha Cristiano Ronaldo nem nyer” – mondta a brazil Ronaldo.

A hármas, szűkített listára az argentin és a portugál klasszis mellett Franck Ribéry került még fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik