Real: „lázadás” CR eltiltása miatt, nem mindenkinek tetszik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.15. 10:35
Mint arról beszámoltunk, öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója, miután a Barcelona ellen 3–1-re megnyert spanyol Szuperkupa-mérkőzésen kiállítását követően meglökte a játékvezetőt. A szurkolók pedig máris „lázadoznak”…

Cristiano Ronaldo biztosan kihagyja az eltiltása miatt a Barcelona elleni Szuperkupa-visszavágót, valamint sorrendben a Deportivo, a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni bajnokikat.

A Real Madrid természetesen fellebbezhet, de nagy valószínűséggel akkor sem változik az ítélet.

A szurkolók viszont továbbra sem értenek egyet a döntéssel, és a Marca beszámolója szerint készülnek egy kis „műsorral” a Szuperkupa-visszavágóra a Santiago Bernabéu Stadionban.

A spanyolok úgy tudják, a drukkerek a hetedik percben – mivel ez CR mezszáma – fehér zászlókat lengetnek majd, kifejezve nemtetszésüket.

Ezzel azonban rögtön lett egy kis ellentét a madridi szurkolók között, sokan ugyanis nem értenek egyet a döntéssel. A hetedik perc ugyanis szent a Bernabéuban.

Az összes hazai bajnokin ebben a percben szoktak a szurkolók megemlékezni az autóbalesetben 37 esztendősen elhunyt korábbi ikonjukról, Juanitóról, akinek szintén hetes volt a mezszáma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik