Real: kokain, maffia, pornó – elképesztő sztori, ezért őrzik rendőrök Bale-t

Vágólapra másolva!
2016.09.26. 11:05
Egészen döbbenetes sztori látott napvilágot a minap Nagy-Britanniában: kiderült, miért őrzik rendőrök éjjel-nappal a Real Madrid klasszisát, Gareth Bale-t.

Az egész őrület néhány napja indult, Walesben, amikor egy nap eltűnt egy táska, amelyben kokain és készpénz volt egymillió font – azaz 350 millió forint – értékben, valamint kámforrá vált Epiphany Dring is. eltűnt egy táska, amelyben kokain és készpénz volt egymillió font – azaz 350 millió forint – értékben, valamint kámforrá vált Epiphany Dring is.

A feltételezések szerint a maffiától sikerült lopnia a hölgynek, aki most megpróbál menekülni.

A lány és a táska is eltűnt (Fotó: thesun.co.uk)
A lány és a táska is eltűnt (Fotó: thesun.co.uk)

És hogy ez az egész hogy érinti Bale-t? Úgy, hogy az eltűnt hölgy – aki egyébként néha pornóval, néha modellkedéssel keresi a pénzét – a futballista menyasszonyának, Emma Rhys-Jonesnak a rokona.

Akiktől elvitték a táskát, nem mondhatóak épp higgadt embereknek, ugyanis mindent, amihez Epiphany Dringnek valaha köze volt (ház, autó…), azt felgyújtották a napokban.

Bale-ék rettegnek (Fotó: thesun.co.uk)
Bale-ék rettegnek (Fotó: thesun.co.uk)

Bale kedvese pedig retteg, ők lesznek a következők a listán, ezért rendőri kísérettel mennek mindenhova, de a walesi klasszis hotelszobáját is átlagosan három rendőr őrzi, míg nem kerül pont a zavaros történet végére.

Folyamatosan rendőrök őrzik Bale-t és menyasszonyát (Fotó: thesun.co.uk)
Folyamatosan rendőrök őrzik Bale-t és menyasszonyát (Fotó: thesun.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik