Real: Khedira előszerződést írt alá, a Bundesligába tart?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 13:11
Eldőlt Sami Khedira sorsa, a német középpályás aláírta előszerződését a Bayern Münchennel, és a téli átigazolási időszak elején csatlakozik a bajorokhoz – állítja egy spanyol rádióadó.

Az El Larguero beszámolója szerint eldőlt Sami Khedira sorsa. A Real Madrid német középpályásának ügye hónapok óta húzódik, állítólag Angliából, Németországból, sőt a Serie A-ból is érkezett már ajánlat érte, hivatalos bejelentés azonban még nem történt.

A Madridból szinte biztosan távozó védekező középpályás szerződése 2015 júniusában lejár a klubbal, és bár a középpályás képviselői nyitottak lettek volna a tárgyalásra, a Cadena SER állítja, a klub nem számol Khedirával, akit így elengednek.

A hírforrás szerint a játékos ügynöke ezek után a legjobb ajánlatra máris rábólintott: Khedira januártól már a Bayern München játékosa lesz, miután Pep Guardiola és a blancók vezetősége is áldását adta a transzferre.

Az átigazolási összegről pontos adatot nem közöltek a spanyolok, de annyit elárultak, hogy a transfermarkt.de által 30 millió euróra értékelt Khedirát jóval piaci értéke alatt szerzi meg a Bayern.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik