Real: CR Forrest Gump-tánccal szedte szét a bambuló Jamest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.19. 16:59
A nyári labdarúgó-világbajnokságon berobbanó, az AS Monacótól 60 millió euróért szerződtetett James Rodríguez a 2014–2015-ös szezonban már öt gólnál és öt asszisztnál jár a Real Madrid mezében a spanyol élvonalban, az edzésen azonban ő is csak egy a sok klasszis közül, így ha hibázik, kegyetlenül megbüntetik…

A CR-ék által gyakran szekált „Hámesz” csak egy pillanatra bambult el, Pepének azonban ennyi elég volt, hogy a cicázás közben eltekerje mellette a labdát. James megpróbálta menteni a menthetőt, és ügyetlen mozdulattal visszanyúlt. Hiba volt. gyakran szekált „Hámesz” csak egy pillanatra bambult el, Pepének azonban ennyi elég volt, hogy a cicázás közben eltekerje mellette a labdát. James megpróbálta menteni a menthetőt, és ügyetlen mozdulattal visszanyúlt. Hiba volt.

A fura benyúlás hamar feldobta a tréninget, Cristiano Ronaldo kis híján a földre huppant a nevetéstől, majd végül egy zseniális, Forrest Gump mozdulataira emlékeztető tánccal kifigurázta a királyiak tízesét, amihez Pepe is csatlakozott.

Szerencsére James most is humoránál volt, így egy halk kuncogással lezárta a történetet. Egy biztos, a madridiak edzésén továbbra sincs gond a hangulattal.

SZAVAZÁS

Melyik ország képviselteti majd magát legnagyobb számban a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik