Real: James és Khedira bűnhődhet CR7 partija miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 12:27
null
Büntetésre számíthat Khedira és James (a két szélen) (Fotó: Action Images)
Spanyol értesülések szerint a Real Madrid megbünteti két játékosát, amiért sérülésük ellenére megjelentek Cristiano Ronaldo hétvégi buliján.

 

Nagy port kavart a portugál 30. születésnapja alkalmából rendezett parti az Atlético Madridtól elszenvedett 4–0-s vereség után. A rosszul időzített ünneplés a drukkereket, illetve a királyiak két spanyol ikonját, Sergio Ramost és Iker Casillast is felmérgesítette.

De a történet itt nem ért véget. Az összejövetelen három sérült kerettag, Sami Khedira, James Rodríguez és Luka Modric is részt vett. A klub belső szabályzata azonban tiltja, hogy sérült játékosok szabadidejükben bulizni menjenek. A fent említett három labdarúgó ezzel megsértette a Real Madrid labdarúgókra vonatkozó házirendjét.

A hírt közlő Cuatro szerint a november óta nélkülözött horvát középpályás személyesen kért elnézést a kihágásért, és megúszhatja a büntetést. A két nappal korábban operált James és a szombati mérkőzésen megsérülő Khedira viszont nem.

A kolumbiai támadó törés miatt két hónapra dőlt ki, míg Khedira három hétre kényszerül a partvonalon kívülre, de egyes információk szerint az is előfordulhat, hogy őt a múlt héten láttuk utoljára pályán a Real Madridban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik