Real: Isco érinthetetlen; James kezd, Bale kimarad - Ancelotti

Vágólapra másolva!
2015.04.07. 14:52
null
Bale szerdán sérülése miatt valószínűleg nem játszik. Hogy mi lesz utána, az még kérdéses (Fotó: sportskeeda.com)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid vezetőedzője szerint Isco és James Rodríguez tud együtt futballozni, így egyikük Gareth Bale posztján játszik szerdán a Rayo Vallecano elleni bajnokin.

Ancelotti keveset rotál, általában megvan a jól bevált kezdő tizenegye. A szezon elején a középpályán Luka Modric, Toni Kroos és James Rodríguez kezdett, előttük Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo játszott. A sérülések miatt azonban Isco is lehetőséget kapott, és bizonyított is: Ancelotti nemrégiben azt mondta, a spanyol középpályás kihagyhatatlan a királyiak kezdőjéből.

Az olasz szakembernek eddig nem volt nehéz feladata, hiszen Luka Modric és James Rodríguez is sérült volt, ám miután mind a ketten visszatértek, ismét eggyel több alapembere van a középpályán. Isco eltiltás miatt kihagyta a Real Madrid gólparádéját vasárnap (a blancók 9–1-re nyertek a Granada ellen), de szerdán a Rayo Vallecano ellen újra a mérkőzés elejétől pályán lesz.

„Be tudom tenni Iscót és Jamest is a kezdőbe, korábban is játszottak együtt – mondta Ancelotti. – Nincs vita kettejük között, szerencsés vagyok, hogy két ilyen képességű labdarúgóm van. Mind a ketten képesek több pozícióban is játszani, ráadásul Bale összeszedett egy kisebb sérülést, így valószínűleg nem játszhat.”

„Korábban már elmondtam, hogy Isco érinthetetlen, de ez igaz az egész csapatra is, amely a világ legerősebb tizenegyét alkotja. Sok fontos meccsünk lesz még, ezért rotálnom kell a csapatot. Nem igaz, hogy vannak olyan játékosaink, akik fontosabbak másoknál. James kiváló munkát végez, de Isco is fantasztikus.”

Ancelotti szeretne játéklehetőséget biztosítani Keylor Navasnak is, így elmondta azt is, hogy Casillas véd szerdán, szombaton az Eibar ellen pedig a Costa Rica-i kapus.

A Real Madrid négypontos hátrányban van a Barcelona mögött, az olasz vezetőedző nem biztos benne, hogy utolérhető a nagy rivális.

„Nem tudom, hogy elég lesz-e az, ha mindegyik mérkőzésünket megnyerjük. A Barcelona kezében van a bajnoki cím sorsa. Mi csak annyit tehetünk, hogy igyekszünk minden meccsen három pontot szerezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik