Real: „Gyomoridegem volt, amikor beléptem a Bernabéuba”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 20:28
null
Lucas Silva máris kifejezte a klub iránti szeretetét (Fotó: Reuters)
A Real Madrid hivatalosan is bemutatta legújabb igazolását, a Cruzeirótól mintegy 14 millió euróért érkező Lucas Silvát. A brazil védekező középpályás a Marcának adott nyilatkozatában elmondta, anyagi áldozatot hozott azért, hogy a királyiakhoz igazolhasson, Carlo Ancelotti vezetőedzővel pedig még nem beszélt.

„Nemrégiben kezdtem meg az alapozást a Cruzeirónál, de nagyszerű fizikai állapotban vagyok. Néhány edzés után bevetésre készen állok majd, bár a játékomról a szakmai stáb dönt. Mielőtt aláírtam volna a szerződésemet, azt mondtam magamban, »most vagy soha lehetőség előtt állok«, de a sorsom nem a saját kezemben volt. Örülök, hogy nyélbe ütötte az üzletet a két klub, nagyon izgatott vagyok. A Real Madrid a világ legnagyobb egyesülete, készen állok a küldetésre. Gyomoridegem volt, amikor beléptem a Bernabéuba. Tudom, hogy a csapat több versenysorozatban is érdekelt, a Bajnokok Ligájában és egy nagyon erős bajnokságban szerepel, de állok elébe a kihívásnak” – mondta Lucas Silva, aki 2020 nyaráig szóló szerződést kötött a királyiakkal.

„A vezetőedzővel még nem volt alkalmam beszélni. A klub néhány alkalmazottjával, így a sportigazgatóval már egyeztettem, tudom, mit várnak el tőlem. Figyelemmel kísérték a Cruzeirónál a teljesítményemet, tisztában vannak a képességeimmel, igyekszem alkalmazkodni a csapat játékához” – tette hozzá a 21 esztendős futballista, aki kedvenc mezszámában, a 16-osban játszhat Madridban.

A korosztályos válogatott játékos megerősítette, lemondott az átigazolási díj tíz százalékáról, körülbelül 1.4 millió euróról, hogy a Realban folytathassa pályafutását.

„Így igaz. Minden érintett számára ez volt a legjobb megoldás, minden álmom az volt, hogy a Realba igazolhassak. Egyedülálló lehetőséget kaptam, amivel szeretnék élni” – zárta mondandóját a 22. születésnapját februárban ünneplő brazil.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik