Real: Ezért nem tudok annyira örülni az Aranylabdának… – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.14. 11:12
null
Cristiano Ronaldo elismerte, nem felhőtlen az öröme (Fotó: Reuters)
Mint ismert, Cristiano Ronaldo nyerte meg a France Football 2016-os Aranylabdáját. A Real Madrid portugál klasszisának öröme azonban nem felhőtlen…

Cristiano Ronaldo pályafutása negyedik Aranylabdáját nyerte meg, ráadásul a portugál óriási előnnyel lett első, több szavazatot gyűjtött, mint Lionel Messi, Antoine Griezmann, Luis Suárez, Neymar és Gareth Bale összesen. CR öröme mégsem felhőtlen.

„Nem akarok hazudni, az adóügy miatt nem tudok annyira örülni ennek az Aranylabdának…” – árulta el a Mundo Deportivónak Cristiano Ronaldo.

Mint arról beszámoltunk, hét év alatt 150 millió eurónyi bevétele adóparadicsomokba menekítésével, vagyis jelentős mértékű adóelkerüléssel vádolta meg a Football Leaks Cristiano Ronaldót december elején. A királyiak klasszisa azóta nyilvánossá tett minden adózásával kapcsolatos adatot, ám így is megviselte ez az időszak.

„Nagyon nehéz ez nekem és a családomnak is. Nagyon rosszulestek ezek a vádak, hiszen mindig a helyes utat választottam. Tudom, hogy nem csináltam semmi rosszat, és hamarosan kiderül az igazság!” – tette hozzá Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik