Real: „Ez alapján világos, Cristiano Ronaldo távozni akar”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 08:53
null
Casillas ügynöke szerint a kapus nem akart távozni, C. Ronaldo azonban éppen ezt tervezi (Fotó: AFP)
Santos Márquez játékosügynök (aki többek között Iker Casillas ügyeit is intézi) szerint Cristiano Ronaldo el akarja hagyni a Real Madridot, és azt is elmondta, miért gondolja így.

Santos Márquez újra a Real Madridról beszélt. Mint beszámoltunk róla, a játékosügynök szerint Florentino Pérez nem szereti a fekete labdarúgókat, ezért engedte el korábban Samuel Eto’ót és Claude Makélélét. Márquez most újabb témákat feszegetett.

„Egy nap Péreznek meg kell majd magyaráznia, Cristiano miért dolgozik egy másik cégnek – utalt Márquez arra, hogy Peter Lim, a Valencia szingapúri tulajdonosa korábban megszerezte a portugál klasszis marketingjogait. – Merthogy ez történik, az általa generált pénz a Valenciánál köt ki.”

„Ez alapján világos, Cristiano Ronaldo a távozására készül.”

A játékosügynök Iker Casillas ügyéről is beszélt, akinek 25 év után kellett elhagynia a klubot. Véleménye szerint méltatlan volt, ahogy a klub legendáját kezelték.

„Iker sohasem akart távozni. Azt mondta, nem zavarta volna, ha nem ő az első számú kapus az utolsó éveiben, csak hadd vonuljon vissza Madridból. Nagyon boldog volt ott, otthon érezte magát, de a klub nem akarta őt.”

„Amikor megérkezett az új edző, Rafa Benítez, a klubnál mindenki meg volt őrülve David de Gea átigazolása miatt, valamint azt hajtogatták, mennyire kiváló kapus Keylor Navas. Ez tiszteletlen volt Ikerrel szemben, aki nem tudta figyelmen kívül hagyni a történteket.”

Ugyanígy kezelték Fernando Hierrót és Raúlt is. Ez nincs rendjén. Pérez azt hiszi, hogy a klubnál senki sem tévedhetetlen, csak ő.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik