Real: erre senki nem számított, a Man. Citytől igazoltak – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.28. 09:17
Egybehangzó angol és spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid és a Manchester City mindenben megegyezett, a manchesteriek egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott Brahim Díaz a spanyol fővárosban folytatja labdarúgó-pályafutását!

A mindössze 19 esztendős Brahim Díazzal 2013-ban kötött előszerződést a Manchester City, ám csak 2015-ben költözött Angliába a spanyol tehetség, akit a Málagától vásárolt meg 200 ezer fontért a manchesteri együttes.

A támadó középpályás a 2018–2019-es idényben már a „nagyok” közt is viszonylag rendszeresen kapott játéklehetőséget a kupameccseken, sőt, a Ligakupában, a Fulham elleni nyolcaddöntőben csapata mindkét gólját ő szerezte, így továbbjuttatva a Cityt a negyeddöntőbe.

Erre nem sokan számítottak: a Real Madridnál folytathatja Pep Guardiola egyik kedvence (Fotó: AFP)
Erre nem sokan számítottak: a Real Madridnál folytathatja Pep Guardiola egyik kedvence (Fotó: AFP)

Pep Guardiola korábban azt nyilatkozta, mindent megtesz azért, hogy Manchesterben tartsa Díazt, akit a klub egyik legnagyobb tehetségének tart, ám a beszámolók szerint a játékos közölte, nem akarja 2019 nyarán lejáró szerződését meghosszabbítani, és szeretne minél hamarabb visszatérni Spanyolországba, így Guardiola engedélyezte, hogy tárgyaljon más klubokkal.

A többek közt a Marca által is kész tényként közölt hír szerint a Real Madrid most mindenben megegyezett az angol egylettel és az ifjú futballistával: Díazért 15 millió eurót fizetnek a blancók, a középpályás pedig hat évre ír alá hazája fővárosában.

A spanyolok már azt is tudják, hogy Díazra az első csapatnál számít majd Santiago Solari vezetőedző, míg a fizetése 3.5 millió euró lesz évente.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik