Real: Elfogadhatatlan, hogy ezt mondták rólam – James Rodríguez a távozásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.17. 14:43
Eddig nem sokat beszélt a Real Madridtól való távozásáról James Rodríguez, ám most megtörte a csendet, és elárult néhány dolgot a róla keringő pletykákról, valamint korábbi edzőjéről, Zinédine Zidane-ról is beszélt.

James Rodríguez tavaly nyáron került kölcsönbe a Real Madridtól a Bayern Münchenhez. Akkoriban az a hír járta, hogy a kolumbiai lusta volt, ezért vált meg tőle Zidane, ám Rodríguez szerint mindössze arról volt szó, hogy a tréner az általa preferált játékosokat szerette volna a klubhoz hozni.James Rodríguez tavaly nyáron került kölcsönbe a Real Madridtól a Bayern Münchenhez. Akkoriban az a hír járta, hogy a kolumbiai lusta volt, ezért vált meg tőle Zidane, ám Rodríguez szerint mindössze arról volt szó, hogy a tréner az általa preferált játékosokat szerette volna a klubhoz hozni.

„Minden edzőnek megvannak a maga játékosai, és én ezt tiszteletben tartom – mondta a támadó. – Nem tudom azt mondani, hogy Zidane igazságtalan volt velem, de már nincs is értelme ezen gondolkodni. Az, ahogy távoztam, szomorú és nehéz volt, hiszen az volt az álmom, hogy a Real Madridnál játszhassak, de a futball már csak ilyen.”

Azt viszont kifejezetten sajnálja, hogy olyan pletykák keltek szárnyra róla, amelyeknek nem volt valóságalapjuk.

„Elfogadhatatlan, hogy azt mondják, nem teljesítettem megfelelően az edzéseken. Mindig formában akarok lenni, és tiszta a lelkiismeretem, mikor azt mondom: jól edzettem és mindent beleadtam, amikor játszottam. Olyanokat mondtak rólam, ami nem volt igaz, csak azért, hogy ártsanak nekem” – emlékezett vissza James.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik