Real: egymásra mutogatnak a németekkel Khedira miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 11:12
Combsérülés miatt hat-nyolc hét kihagyás vár Sami Khedirára, a Real Madrid német válogatott középpályására, aki a nationalelf sportigazgatója, Oliver Bierhoff szerint a klubjánál sérült meg, a királyiak azonban azt vallják, hogy a labdarúgó már a nemzeti csapatánál szedte össze a sérülését.

A combizomproblémával bajlódó középpályás a világbajnok német válogatott Argentína elleni felkészülési mérkőzését is kihagyta, és a következő hetekben Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője sem számíthat a játékára.

A német válogatott menedzsere, Oliver Bierhoff szerint Khedira a Real Sociedad elleni bajnokin sérült meg, amelyen a hajrában lépett pályára.

„Amikor megérkezett Németországba, már izomproblémával bajlódott. Madridban megvizsgálták, de nem ítélték súlyosnak a sérülését. A játékos ezt követően a német válogatott csapatorvosához, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrthoz fordult, aki megállapította, hogy izomszakadást szenvedett” – mondta Bierhoff, akinek a szavaival ellentmond a Real Madrid közleménye, mely szerint a futballista a német válogatott edzőtáborában dőlt ki a sorból.

A spanyol klub álláspontját nem erősíti meg az a tény, hogy Khedira a fájdalmai miatt a hét eleje óta nem tudott részt venni a nemzeti együttes edzésein. A 27 éves középpályásra a hírek szerint hat-nyolc hetes kihagyás vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik