Real: egy játékos van, aki miatt Zidane megbontaná a BBC-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.08. 18:37
BBC, azaz Gareth Bale, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo. A Real Madrid támadótriója megbonthatatlannak tűnik, ám spanyol sajtóhírek szerint van egy játékos, aki miatt Zinedine Zidane hajlandó lenne cserélni a sztártrióban.

A blancók támadósora a 2016–2017-es idényben kereken 70 gólnál állt meg a tétmeccseken, így nem sűrűn fáj Zidane feje amiatt, hogy ki kezdjen elöl, ha mindenki egészséges.

A Marca azonban biztos, klubhoz közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, van egy játékos, akiért beáldozná egyik alapemberét a madridiak francia mestere.

Egy játékos van, aki miatt Zidane megbontaná a BBC-t (Fotó: AFP)
Egy játékos van, aki miatt Zidane megbontaná a BBC-t (Fotó: AFP)

Ő pedig nem más, mint az AS Monaco tehetsége, Kylian Mbappé.

A mindössze 18 éves csatárt szinte minden nagyobb európai csapattal összeboronálták már, legutóbb a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és az Arsenal érdeklődéséről lehetett hallani, az „ágyúsok” azonban biztosan lemondtak róla, miután megszerezték Alexandre Lacazette-et.

Maradt tehát a PSG, valamint a Real Madrid – utóbbi pedig a spanyolok információi szerint kívánságlistája első helyére emelte a fiatal csatárt.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Mbappé sem titkolja, imádja a Real Madridot és Zidane-t is, és ha van csapat, amely miatt váltana, az a királyi gárda lenne.

Mbappé 18 évesen alapember lehetne a Real Madridban? (Fotó: AFP)
Mbappé 18 évesen alapember lehetne a Real Madridban? (Fotó: AFP)

Itt azonban még nincs vége, a Marca szerint ugyanis a blancók francia mestere arra is hajlandó ígéretet tenni, hogy új kedvence nem a kispadon öregedne meg, ugyanis vagy Gareth Bale vagy Karim Benzema helyén számolna vele alapemberként.

Az tehát biztosnak tűnik, a játékos és a Real Madrid hajlik az átigazolásra, kérdés, van-e olyan összeg, amellyel a Monaco is meggyőzhető…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik