Real: Cristiano Ronaldónak 13 napja van, különben...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 15:49
Cristiano Ronaldónak augusztus 20-ig kell eldöntenie, hogy bűnösnek vallja-e magát a bíróságon az adócsalási botrányával kapcsolatban.

A Football Leaks spanyolországi értesülései szerint a portugál sztárnak két opciója van. Vagy továbbra is ártatlannak vallja magát, vagy beismeri a csalás vádjait.

Ha a Real Madrid sztárja továbbra is ártatlannak vallja magát, és utána derül ki, hogy mégis bűnös, akkor akár hét év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Amennyiben elfogadja a vádakat a 32 éves labdarúgó, úgy jókora pénzbüntetésre számíthat, illetve a szabadságvesztés sem elkerülhetetlen, ám ez esetben felfüggesztettet kaphatna.

A spanyol büntetőjogi törvények értelmében akit életében először büntetnek, és a büntetés kevesebb mint 24 hónap, annak nem kell börtönbe mennie.

 

Real: Nem sokat értek az egészből, csak hat általánosom van - CR -

A világsajtó részleteket közölt Cristiano Ronaldo vallomásából, amit a bíróságon tett, miután adócsalással vádolták meg. Ebből az is kiderült, hogy még az általános iskolát sem fejezte be. Cristiano Ronaldo nem sokat ért az egészből (Fotó: AFP) „Mindent kifizettem kétezer-tizennégyben - mondta a Real Madrid csillaga a portugál abola.pt szerint.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik