Real: CR7 nem rivalizál Messivel, de ő a világ legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 16:22
null
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi üdvözlése a márciusi el Clásicón (Fotó: Action Images)
A portugál ITV televíziónak nyilatkozó Cristiano Ronaldo szerint a rivalizálás közte és Lionel Messi között csupán a média műve, viszonyuk teljesen átlagos, professzionális munkakapcsolat.

 

A Real Madrid szupersztárja az UEFA Év játékosa-díj kiosztása előtt beszélt az ősi rivális Barcelona legnagyobb ászával ápolt kapcsolatáról.

„Nincs köztünk semmilyen rivalizálás, ez csupán a média műve. Versenyzünk egymással, de ez így van rendjén, hiszen mindketten futballisták vagyunk. Teljesen normális, professzionális munkakapcsolat a miénk.”

„Senki sem lehet mindenkinek szimpatikus. Az emberek véleményét tiszteletben kell tartanom, nem függhet az életem attól, hogy mások mit gondolnak” – válaszolt CR arra a kérdésre, hogy mit gondol azokról, akik szerint Lionel Messi a jobb futballista. De vajon mit gondol ő maga? Ezt a kérdést is megkapta.

„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük a munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik