Real: CR7 megmutatta fényűző otthonát és két legfontosabb pontját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 14:28
Cristiano Ronaldo mindenkit körbevezet lenyűgöző madridi otthonában, amelyben megmutatta a két – számára – legfontosabb helyiséget is.

A Real Madrid szupersztárja a saját monogramjával ellátott bejáratnál fogadta a stábot, amely videót készített a spanyolországi házáról. Láthatjuk az előszobát, a konyhát, és a hálószobát, melyet egyenesen élete legfontosabb részének nevezett. Az ok egyszerű.

„Tudjátok, a folyamatos jó teljesítményhez a szervezetnek rengeteg pihenésre van szüksége, ezért itt töltöm napjaim majdnem felét” – meséli CR a rövid kisfilmben.

A hálószoba után a meccsnézések helyszíne, a nappali következik, majd elérkezünk a ház második legfontosabb szobájába, az étkezőbe. Ronaldónak saját szakácsa van, aki mindennap ebédet és vacsorát készít. „Hihetetlenül jól főz. Ha ő nem lenne, nem lennék ilyen jó formában” – bókolt a séfnek mosolyogva a háromszoros aranylabdás portugál.

A körbevezetés egy pihenőszobával, majd a széles terasszal, medencével és focipályával felszerelt udvaron végződik – a felvételen itt focizik épp Cristiano Jr., pont a három karácsonyfából álló ünnepi installáció mögött.

Zárásként a futballista mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik