Real: CR7 már tudja – ebből keres milliókat a foci után (is)

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 09:38
null
Ronaldo megavállalkozást indít (Forrás: Daily Mail)
Cristiano Ronaldo előre tervez. A Real Madrid ásza tudja, nem fog örökké megélni a futballból, ezért már most beindítja azon vállalkozásait, amelyek sportpályafutása után gondoskodni fognak az életszínvonalról, amelyhez labdarúgóként hozzászokott.

 

A 30 éves portugál sztár számos termék reklámarca és saját ruha-, illetve cipőmárkáját is beindította az elmúlt években. De itt nem állna meg, legújabb projektje: a CR7 szállodák.

Cristiano Ronaldo a héten bejelentette eddigi legnagyobb – a futballt nem érintő – vállalkozását, amely három szálloda megépítéséről szól. A Pestana Hotel Grouppal közös, 54 millió fontos projekt első fázisában három városban építenek szállodát, Lisszabonban, Madridban és madeirai Funchalban, de New York is a kiszemelt városok között van.

CR érkezik, az üzlet beindul (Forrás: Daily Mail)
CR érkezik, az üzlet beindul (Forrás: Daily Mail)

„Most a futball a munkám és az életem, de ez nem lesz mindig így. Elkötelezett vagyok ezzel az új projekttel kapcsolatban és a legjobb csapat vesz körül. Fiatal vagyok, de gondolnom kell a jövőmre, a családomra és a fiamra" – mondta Cristiano Ronaldo, aki biztos benne, hogy nagyon jól tette, amikor úgy döntött, szállodákba fekteti vagyona egy részét.

A támadó a bejelentést követő sajtóeseményen humoránál volt. Megkérdezték tőle, mi lesz az ő feladata, be beindulnak a szállodák. Erre azt válaszolta: „Én felelek majd az ágyakért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik