Real: CR-t Ramosról kérdezték, begőzölt, elviharzott – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 18:37
Cristiano Ronaldo továbbra sem szeret interjút adni. A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa az SNTV egyik újságírójával ült le, és válaszolt néhány kérdésre. Amikor azonban Sergio Ramos is szóba került, kiborult a bili…

Cristiano Ronaldo vélhetően élete legkellemetlenebb és legfurcsább interjúján esett át. A Real Madrid portugál klasszisa végig feszült volt, a kérdésekre pedig vagy rövid, vagy kitérő válaszokat adott.

„Várom már, hogy Rafa Benítezzel dolgozzak. Még sosem voltunk egy csapatnál, meglátjuk, mi lesz…” – hangzott el a portugáltól a válasz, amikor a madridiak új edzőjéről kérdezték.

És ez volt az interjú során talán a leghosszabb reakció a blancók hetesétől.


A legtöbb kérdésre „Nem tudom!” válasz érkezett, amikor pedig Sergio Ramosról kérdezték CR-t, kiborult a bili.

Mint arról beszámoltunk, a spanyol AS úgy tudja, olyannyira elmérgesedett a Sergio Ramos és Florentino Pérez közötti viszony, hogy jelenleg nincs semmi esély a közös folytatásra. Azaz egyre biztosabb, hogy a hátvéd a következő szezontól nem a Real Madridban futballozik majd.

Ennek kapcsán természetesen CR-t is megkérdezte az SNTV riportere, mi lesz Ramosszal. Itt már kevés volt a korábban többször bemutatott szemforgatás, a portugál fogta magát, felpattant a székéből, ledobta a fejhallgatóját, majd elviharzott.

„Azt akarjátok, hogy barátságtalan legyek ezzel az emberrel? Nektek kell ez, nem nekem. »Fejezd be, fejezd be!«, csak ezt hallom, a végén pedig teljesen hülyének tűnök majd…” – fakadt ki Ronaldo, mielőtt távozott a stúdióból.

Azt már döntsék el Önök, hogy az interjú készítőjére volt-e mérges CR, vagy pedig barátja, Sergio Ramos helyzete miatt volt ilyen feszült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik