Real: CR frappáns válasszal reagált Piqué beszólására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.26. 12:30
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisa röviden, ám annál lényegre törőbben reagált Gerard Piqué beszólására.

Mint ismert, a Barcelona védője szerdán ismét odaszúrt egyet a rivális Real Madridnak, miután a szurkolók arról kérdezték, milyen sorsolásra vágyna a Bajnokok Ligájában.ismét odaszúrt egyet a rivális Real Madridnak, miután a szurkolók arról kérdezték, milyen sorsolásra vágyna a Bajnokok Ligájában.

„Könnyű csoportkörre, a legjobb tizenhat között az olasz harmadik helyezettre, a negyeddöntőben a német nyolcadikra, az elődöntőben az angol negyedikre, és minden esetben hazai pályán szeretném játszani a visszavágót” – célzott Piqué a Real Madrid előző szezonbeli BL-menetelésére.

Csütörtökön Cristiano Ronaldo nyerte meg az UEFA Év játékosa-díjat, amelyet a Bajnokok Ligája-csoportkör sorsolása után vehetett át Monacóban.

A portugál szupersztárt a sikere után az újságírók alaposan kifaggatták, az egyik kérdés pedig pont Piqué kritikájával kapcsolatosan érkezett. CR rövid, ám annál lényegre törőbb választ adott.

„Csak annyit mondhatok, hogy meg kellene néznie azokat a gyönyörű képeket, amiket Facebookra és Instagramra kiraktam.”

Noha nem tudni pontosan, mire gondolt Ronaldo, ám ha megnézzük a 31 éves zseni közösségi oldalait, nyugodtan kijelenthetjük, hogy azokra a képekre célzott, melyeken a BL- és az Eb-trófeával pózolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik