Real Madrid: Conte vagy Mourinho érkezik? Courtois kiborult az öltözőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 18:15
null
Courtois nem szeretne újra együtt dolgozni Contéval vagy Mourinhóval (Fotó: AFP)
A nyáron kinevezett Julen Lopetegui vezetésével meglehetősen gyengén teljesít a Real Madrid, így egyre több pletyka kering arról, hogy a spanyol edzőt hamarosan menesztik, helyét pedig Antonio Conte vagy José Mourinho veszi át. A spanyol El País beszámolója szerint a hírre Thibaut Courtois, a blancók nyáron szerződtetett kapusa kissé ingerülten reagált a csapattársak előtt…

 

Annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligájában a Viktoria Plzen ellen aratott 2–1-es győzelem után Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója úgy nyilatkozott, bíznak Julen Lopeteguiben és optimisták a jövőt illetően, egyre többször merül fel a spanyol vezetőedző menesztésének lehetősége.

A spanyol sajtóban legtöbbször a legutóbb a Chelsea-t irányító Antonio Conte, illetve a korábban a blancók és a Chelsea kispadján is ülő, jelenleg a Manchester United élén álló José Mourinho neve vetődik fel lehetséges utódként.

A pletykák a Real Madrid főhadiszállására, a valdebebasi edzőközpontba is eljutottak, és az El País információja szerint ennek nem mindenki örül felhőtlenül. Marcelo és a Sergio Ramos megpróbálta kinyomozni, ki hozta fel a témát, mivel szerintük ez rosszat tesz a csapatmorálnak, illetve a teljesítménynek is, míg Thibaut Courtois nemtetszését fejezte ki az ügyben.

„Nem hiszem el! Itt én vagyok az egyetlen, aki Contéval és Mourinhóval is dolgozott már együtt. Azért hagytam el Londont, hogy ne kelljen még egyszer valami hasonlót átélnem. Erre tessék, lehet, hogy Conte lesz a következő edzőnk, vagy ha nem ő, akkor Mourinho…” – mondta Thibaut Courtois a Real Madrid öltözőjében.

A beszámoló hozzáteszi, Courtois nem ápol rossz viszonyt Lopeteguivel, ám szerinte a menesztése elkerülhetetlen, és ha ez bekövetkezik, akkor a belga szövetségi kapitányt, Roberto Martínezt látná a legszívesebben a királyi gárda kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik