Real: Casillasnak meg kell keresni a helyét - Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 10:31
null
Casillas útban a kispad felé (Fotó: Action Images)
Volt madridi csapattársa, a brazil Ronaldo is véleményt alkotott arról, hogy Iker Casillas a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a kispadra szorult. A Fenomén szerint egykori klubtársának soha nem látott kihívással kell megküzdenie, de mint a futballtörténelem egyik legjobbjának, meg kell keresni a helyét.

 

„Casillas kényes helyzetben van, hiszen korábban ő még nem szembesült azzal, hogy nagy csatát kell vívnia a pozíciójáért a kezdőben – mondta a dél-amerikai, aki a dicsérő szavakkal sem maradt adós. – Ő a futballtörténelem egyik legjobb kapusa, meg kell keresni a helyét. Diego Lópezzel is edzettem együtt Madridban, és ő is tényleg nagyon jó kapus. Ancelottinak aligha van nagy problémája, ha közülük kell választania egyet.”

Drága pénzen vett csatárként – 2002-ben 45 millió eurót fizetett érte a Real az Internek – természetesen nem úszta meg a Gareth Bale-re vonatkozó kérdéseket sem.

„Nagy az elvárás vele szemben, remélem, jó szezonja lesz. A pénzről könnyű beszélni, de a kifizetett sok pénz nem számít annyit, mint az, hogy milyen képességei vannak a játékosnak. Egyik az, hogy a múltja és a képességei alapján ő mit érdemel meg. A másik viszont az, hogy ő mit tesz annak érdekében, hogy ezt az új helyén meg is szolgálja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik