Real: C. Ronaldo DNS-ében van a rekordok döntögetése - Santos

Vágólapra másolva!
2014.10.31. 12:36
Fernando Santos, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldo lételeme, hogy folyamatosan rekordokat döntsön.

A Real Madrid támadója ebben a szezonban is termeli a gólokat 14 meccsen már 21 találatnál jár. A Primera Divisiónban ebből nyolc találkozón 16-ot szerzett, tehát átlagosan kétszer zörgette meg az ellenfelek hálóját.

A portugál labdarúgó újabb rekordot döntött meg: zsinórban tizenegy mérkőzésen talált be, Fernando Santos szerint azonban még közel sincs vége a rekordok sorának.

„Ronaldo született győztes, azért jött a világra, hogy győzzön és rekordokat döntögessen, ez benne van a DNS-ében – mondta Santos. – Remélem, nemcsak a klubjában, hanem a válogatottban is sikeres lesz, és ott is a csúcsra jut majd.”

„Az lenne a legszebb, ha ez a válogatott siker már a 2016-os Európa-bajnokságon eljönne számára. Természetesen szeretnénk nyerni két év múlva Franciaországban, hiszem, hogy sikerülhet. Ha más országoknak már összejött, nekünk miért ne sikerülhetne?”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik