Real: Benzema újra jogsi nélkül vezetett. Milyen jogsi?

Vágólapra másolva!
2015.05.20. 12:55
Ismét vétett a közlekedési szabályok ellen Karim Benzema. A Real Madrid francia válogatott labdarúgóját a spanyol főváros repülőterének közelében igazoltatták, de nem volt nála a jogosítványa és az autó spanyolországi használatához szükséges igazolás sem. Sőt, a Cadena Ser szerint a támadónak úgy van jogosítványa, hogy soha nem járt tanfolyamra, így hivatalosan nem is vezethetne.

Benzemát egy Rolls Royce személyautót vezetve állították meg, a csatár azzal próbálta meg menteni a menthetőt, hogy otthon felejtette a papírjait, köztük a jogosítványt. Az elmúlt hónapokban már harmadszor igyekezett ezzel megúszni a felelősségre vonást.

Ezzel kapcsolatban az utóbbi időben már megfogalmazódott a kétely, hogy a francia soha nem vett részt autóvezetői tanfolyamon, így semmiféle vizsgakövetelménynek nem tett eleget, tehát jogosítványa sem lehet. A rendőrök a helyszínen jelezték, hogy feljelentik őt, és hamarosan bírósági ügy lehet a dologból.

Benzemának nem először akad dolga a közlekedésbiztonságiakkal. Két éve 100 km/órás sebességkorlátozó táblánál 216 km/órával hajtott Madrid közelében egy autópályán. Akkor 18 ezer euróra büntették meg, és nyolc hónapra bevonták a vezetői engedélyét. Amiről most kiderülni látszik, hogy eleve jogtalanul került a birtokába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik