Real: Benítez költene, de nemet mondtak a kiszemeltjére?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.13. 11:46
Spanyol sajtóhírek szerint Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője szeretne egy csatárt szerződtetni a 2015–2016-os idény kezdete előtt, a vezetőség azonban nem szeretné, ha a spanyol mester kiszemeltje felhúzná a blancók mezét.

Karim Benzema jövője még mindig rengeteg kérdőjelt tartogat, a csatárt gyakran boronálják össze az angolok az Arsenallal, a spanyolok pedig többnyire azt írják, a blancók kedvence nem megy sehová.Karim Benzema jövője még mindig rengeteg kérdőjelt tartogat, a csatárt gyakran boronálják össze az angolok az Arsenallal, a spanyolok pedig többnyire azt írják, a blancók kedvence nem megy sehová.

Ha a francia marad a spanyol fővárosban, akkor is akadnak gondjai Rafa Beníteznek, hiszen Benzemán kívül az első keretben jelenleg egyetlen vérbeli csatár sem szerepel.

Egy támadót nagy valószínűséggel tehát muszáj lesz szerződtetnie a madridiaknak, sajtóhírek szerint Rafa Benítez már ajánlott is valakit.

A Cadena COPE rádióadónál úgy tudják, a spanyol mester a Juventus csatárát, Fernando Llorentét szeretné megszerezni, a vezetőség azonban nem partner az átigazolás végigvitelében.

Állítólag a királyiak elnöke, Florentino Pérez úgy érzi, Llorente nem illene a madridi közegbe, és az összeg, amelyet érte fizetnének, az ablakon kidobott pénz lenne. Benítez a hírek szerint továbbra is ragaszkodik elképzeléseihez, ám megérti Pérez döntését, és megígérte, szétnéz az átigazolási piacon.

A Mario Mandzukic érkezésével nehéz helyzetbe kerülő Fernando Llorente szerződése 2017-ben jár le a „zebráknál”, piaci értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik