Real: az elnök „kitiltotta a szólásszabadságot” a Bernabéuból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 10:33
A Real Madrid szombaton 7–1-re legyőzte a Celta Vigót a spanyol bajnokságban, de ez nem változtat azon a tényen, hogy Zinedine Zidane csapatától nagyon távol került a bajnoki cím elhódításának esélye.

A királyi gárda szurkolóinak mérge leginkább Florentino Pérez felé összpontosul, sokan megelégelték az elnök fényűző, de hosszú távon eredménytelen politikáját, amely rendre elbukik a nagy rivális Barcelona folyamatosságra épülő, sikerben gazdagabb klubmodellje mellett.Florentino Pérez felé összpontosul, sokan megelégelték az elnök fényűző, de hosszú távon eredménytelen politikáját, amely rendre elbukik a nagy rivális Barcelona folyamatosságra épülő, sikerben gazdagabb klubmodellje mellett.

A szurkolók egy héttel ezelőtt, az Atlético Madrtidtól hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereség alkalmával már követelték Florentino Pérez távozását a Santiago Bernabéu Stadionban, és így volt ez szombaton a Celta Vigo elleni mérkőzésen is. A hét szerzett gól és Cristiano Ronaldo tündöklése ellenére.

Vasárnap az El Confidencial azzal vádolta meg Pérezt, hogy „kitiltotta a szólásszabadságot” a Real Madrid szentélyéből.

A Celta Vigo ellen néhány szurkoló egy „Hallgass a stadionra és távozz, Florentino” feliratú molinót függesztett ki. Néhány perccel később – állítólag az elnök parancsára – a molinót a stadion biztonsági emberei eltávolították.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik