Real: az Atlético nagylelkű felajánlást tett a riválisnak

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.11. 17:17
null
A Real Madrid nem játssza a hazai mérkőzéseit a Wanda Metropolitanóban (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid első embere, Enrique Cerezo felajánlotta a városi rivális Real Madridnak, hogy a Wanda Metropolitano Stadionban játszhassa le a hazai mérkőzéseit a közeljövőben. A királyiak vezetősége udvariasan visszautasította az ajánlatot.

A Marca úgy tudja, habár a Real Madrid hálás a felajánlásért, de a vezetőségben senki nem gondolkodott el azon, hogy az eredetileg 1994-ben felavatott, 2004-ben bezárt, majd 2013-ban az Atléticónak átadott és 2017-re felújított stadionban játssza le a mérkőzéseit Zinédine Zidane csapata.

Mint ismert, a blancók a Santiago Bernabéu Stadion renoválása miatt egy darabig nem vehetik igénybe saját arénájukat, így hátralévő hat hazai bajnokijukon az Alfredo Di Stéfano Stadionban lépnek pályára. Ez a létesítmény hatezer fő befogadására alkalmas, általában a Real Madrid tartalékcsapata, a Castilla használja.

A La Liga küzdelmei csütörtökön a Sevilla–Real Betis mérkőzéssel indulnak újra, a Real Madrid vasárnap, június 14-én játszik először a kényszerszünet után – ráadásul egyből hazai pályán, a valdebebasi edzőközpontban található Alfredo Di Stéfano Stadionban.

JÚNIUS 14., VASÁRNAP

SPANYOL LA LIGA
28. FORDULÓ

19.30:
Real Madrid–Eibar (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik