Real Madrid: Ancelotti telefonált, korábbi barcás és atléticós jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 14:54
null
Motta Madridban? Ancelottin nem fog múlni a spanyolok szerint (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzőjének kérésére a Paris Saint-Germaint erősítő Thiago Motta a nyáron a spanyol fővárosba költözhet.

A Mundo Deportivo információi szerint a blancók olasz mestere továbbra is aggódik, ugyanis Toni Kroos és Luka Modric mellett nincs egyelten vérbeli középső középpályása sem, akiben megbízik, így egy váratlan sérüléssel a következő szezonban is bajba kerülhetnek a királyiak.

Bár Asier Illarramendi és Lucas Silva bevethető, a Mundo úgy tudja, Ancelottit sem a spanyol, sem a brazil nem győzte meg annyira, hogy egy fontos bajnokin vagy egy BL-meccsen a kezdőcsapatban szavazzon nekik bizalmat.

Sajtóhírek szerint az olasz így a kezébe vette az irányítást – valamint a telefont –, és felhívta korábbi játékosát, a Paris Saint-Germaint erősítő Thiago Mottát, hogy meggyőzze, a nyáron Madridba kell költöznie.

A 32 esztendős, brazil születésű olasz válogatott középpályás szerződése 2016 nyarán jár le Párizsban, így ha a PSG értékesíteni szeretné az irányítót, még idén cselekednie kell.

Motta Madridba szerződése különösen pikáns lenne, hiszen a középpályás megfordult pályafutása alatt az ősi rivális Barcelonánál, valamint az Atlético Madridnál is.

A 23-szoros olasz válogatott futballista piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg ötmillió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik