Real: Ancelotti segítője tudja, mit hoz a jövő Bale számára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 14:23
null
Bale marad a Real Madridban (Fotó: Reuters)
Paul Clement, a Real Madrid labdarúgócsapatának másodedzője a spanyol Asnak beszélt Gareth Bale-ről és a légiósról terjesztett pletykákról.

Bale, a walesi válogatott sztárja csak 2013 óta a Real Madrid játékosa, de a 100 millió euróért igazolt szélső állandó főszereplője az átigazolási pletykáknak. Azt állítják, nem érzi jól magát Madridban, volt olyan, hogy nem értette meg magát Cristiano Ronaldóval, és ezért kikezdték a szurkolók. A Manchester United kihasználná ezt, és szerződtetné a szélsőt.

Hogy mi igaz a hírekből és mit hoz a jövő Bale számára? Carlo Ancelotti segítője, Paul Clement az Asnak adott interjújában válaszolt a kérdésekre.

„Fogalmam sincs, mire alapozzák a pletykákat – magyarázta Clement. – Remek a kapcsolatom Garethtel, naponta beszélünk, és még sohasem mondta, hogy boldogtalan lenne, vagy visszatérne Angliába.”

„Hosszú távú szerződés köti a Madridhoz, és fontos része klubunk jövőjének a következő négy-öt évben.”

Az angol szakember szerint a madridi klub státuszával jár, hogy a sztárok nevét rendszeresen az átigazolási hírekben olvashatjuk.

„Mindig lesznek pletykák, ha nem Bale-ről, akkor Cristiano Ronaldóról. Mindig halljuk majd, hogy visszatér Manchesterbe, vagy elhagyja Madridot. Így működik ez egy olyan óriásnál, mint a Real Madrid.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik