Real: Ancelotti is figyelte, megtalálták a tökéletes csatárt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.03. 17:15
Nem újdonság, hogy a Real Madridnak kell egy csatár! Spanyol sajtóhírek szerint most meg is találta a megfelelő embert a királyiak vezetősége, ráadásul nem először akadt meg rajta a szemük.

Függetlenül attól, hogyan szerepel a csapat, a csatárkérdés állandó a Real Madridnál. Karim Benzema mellett továbbra sincs egyetlen vérbeli támadójuk sem a blancóknak. Az utóbbi időben a Castillából felhívott, mindössze 18 esztendős Borja Mayoral kap szerepet, ám a fiatal spanyol nem jelent állandó megoldást.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a madridiak nézelődnek már egy ideje a piacon, és most megtalálták a tökéletes csatárt, aki befoltozhatja a lyukat a támadósorban.

A hírek szerint Carlos Baccát, az AC Milan légiósát nézték ki a Realnál, s a nyáron ajánlatot is tesznek neki és klubjának.

Bacca neve nem először került elő a spanyol fővárosban, Carlo Ancelotti, a madridiak korábbi edzője is lecsapott volna a támadóra, ám mivel ő távozott, a kolumbiai a Sevillától inkább az AC Milanhoz szerződött.

Bacca Olaszországban hamar beilleszkedett, 27 bajnokin már 13 gólnál jár a 2015–2016-os idényben. Piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik