Real: Állandóan ezzel szívatnak az öltözőben… – Courtois

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 21:46
A harmadik fordulóig kellett várni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga), de Thibaut Courtois végre bemutatkozott új csapatában, a Real Madridban. A blancók belga kapus most elmondta, egyáltalán nem zavarta, hogy a kispadon kellett ülnie, és nagyon jól érzi magát Madridban.

Julen Lopetegui, a Real Madrid nyáron kinevezett vezetőedzője érdekes döntést hozott: az első két körben Keylor Navast állította a királyiak kapujába, majd a harmadik fordulóban már Courtois-t tette a kezdőbe. majd a harmadik fordulóban már Courtois-t tette a kezdőbe.

A belga szerint azonban ez így volt helyes.

A Real Madrid új kapusa elmondta, egyáltalán nem zavarta, hogy a kispadon kellett ülnie (Fotó: AFP)
A Real Madrid új kapusa elmondta, egyáltalán nem zavarta, hogy a kispadon kellett ülnie (Fotó: AFP)

„Lopetegui fantasztikusan kezelte a szituációt. Későn érkeztem, nem vettem részt a felkészülés során az edzések nagy részén, ráadásul nem is voltam százszázalékos formában, ezért kivárt, és csak most kaptam meg a lehetőséget, amelynek nagyon örültem természetesen” – mondta a Marcának Courtois.

Az első napokban visznek egyik helyről a másikra az átigazolásod után, az orvosi vizsgálat, a papírmunka, a bemutatás. Most tudom csak igazán felfogni, mekkora csapathoz is igazoltam, és elképesztően boldog vagyok, hogy végre mindennap láthatom a gyermekeimet. Nagyszerű a csapat, a társak azonnal befogadtak. Igaz, állandóan azzal szívatnak az öltözőben, hogy kikaptam az Atlético Madrid játékosaként ellenük a Bajnokok Ligája döntőjében 2014-ben...” – tette hozzá a belga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik