Real: A sérülésem már a múlté, nagyon jól érzem magam - CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.22. 14:07
Bár spanyol sajtóhírek arról szóltak, hogy a Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának támadója, Cristiano Ronaldo sérülése miatt kihagyhatja az Európai Szuperkupa-döntőt, a játékos cáfolta ezeket az értesüléseket.

A portugál támadó sérülten fejezte be a 2013–2014-es szezont, és a világbajnokságon sem volt százszázalékos állapotban. Sőt, orvosa szerint a karrierjét kockáztatta a vb-n. A 29 éves játékos azonban megnyugtatott mindenkit, még nagyon messze van attól, hogy abbahagyja a labdarúgást.orvosa szerint a karrierjét kockáztatta a vb-n. A 29 éves játékos azonban megnyugtatott mindenkit, még nagyon messze van attól, hogy abbahagyja a labdarúgást.

„Még hat vagy hét évet szeretnék futballozni a legmagasabb szinten – mondta Ronaldo egy szponzorációs eseményen Tokióban. – A sérülésem már a múlté, nagyon, nagyon jól érzem magam. Alig várom, hogy újra pályára léphessek, szeretnék megfelelő állapotba kerülni a szezon kezdetére.”

„Az előző idény fantasztikus volt, most van lehetőségünk öt vagy hat trófeát nyerni. Ahogy minden évben, most is szeretném a legjobbamat nyújtani, gólokkal segíteni a csapatomat, hogy újabb kupákat nyerjünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik