Real: a Pool, az Arsenal és az MU is vinné a mellőzött védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 10:51
null
Coentrao (középen) az ősszel kevesebbet játszott, mint korábban (Fotó: Twitter)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő három klub, a Liverpool, a Manchester United és az Arsenal is élénken érdeklődik Fábio Coentrao, a Real Madrid balhátvédje iránt.

Bár José Mourinhónál, valamint korábban Carlo Ancelottinál is Coentrao volt az első számú balhátvéd a Real Madridnál, az ősszel többnyire Marcelót favorizálta az olasz szakember, a brazil 26-szor, a portugál csak tízszer lépett pályára ebben az idényben.

A Manchester United másfél évvel ezelőtt az átigazolási időszak utolsó pillanataiban már kölcsön akarta venni Coentraót. Akkor nem jött létre a megállapodás, a portugál pedig közben alapember lett a királyiaknál, így letettek róla az Old Traffordon, ám most újra érdeklődést mutatnak iránta.

Nem az MU az egyetlen Premier League-klub, amely vinné a Benfica korábbi labdarúgóját, angol sajtóértesülések szerint az Arsenal és a Liverpool is szívesen látná csapatában a védőt. Coentrao piaci értéke a transfermarkt.de oldal szerint 20 millió euró, a Real Madrid pedig 25 millió euróért hajlandó lenne megválni a játékostól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik