Real: 65 milliót adnának a Bayern sztárjáért, de ez is kevés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.30. 11:21
Spanyol lapértesülések szerint a La Ligában szereplő Real Madrid 65 millió eurós ajánlatot tett David Alabáért, a Bayern München védőjéért.

Mint megírtuk, a Real Madrid nagyon szeretné megszerezni az osztrák védőt, akiért a hírek szerint néhány hete 50 millió eurós ajánlatot tett a Bayern Münchennek, ám a bajorok vezetősége elutasította Florentino Pérez érdeklődését, mondván, David Alabát nem adják el 80 millió euró alatt. megírtuk, a Real Madrid nagyon szeretné megszerezni az osztrák védőt, akiért a hírek szerint néhány hete 50 millió eurós ajánlatot tett a Bayern Münchennek, ám a bajorok vezetősége elutasította Florentino Pérez érdeklődését, mondván, David Alabát nem adják el 80 millió euró alatt.

Az AS úgy tudja, a „királyi gárdát” nem riasztotta el a németek reakciója, és emeltek ajánlatukon – igaz, még ez is kevesebb, mint a Bayern által kért összeg.

A portál információi szerint Pérez 65 milliót sem sajnálna kifizetni a 24 éves játékosért, akinek értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra becsüli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik