Real Madrid: Izgatottabb vagyok, mint amikor játékosként írtam alá – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 10:06
null
Zidane trófeát szeretne nyerni a szezon végén a Real Madriddal (Fotó: Reuters)
Zinedine Zidane lett a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője, miután a klub hétfőn menesztette Rafael Benítezt. A 43 éves szakembernek ez lesz az első megbízatása a legmagasabb szinten, és a bejelentésekor azt mondta, a szezon végén trófeát szeretne nyerni a csapattal.

 

 

„Nehéz döntést kellett meghoznunk, számomra különösen nem volt könnyű megválni Rafa Beníteztől – mondta Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke. – Szeretném tisztázni, Benítez kiváló szakember és nagyszerű személyiség. Ezúton is szeretném megköszönni alázatos munkáját.”

„Mindenekelőtt köszönettel tartozom a klubnak és az elnöknek, hogy lehetőséget kaptam – nyilatkozta Zinedine Zidane. – Ez a világ legjobb csapata és a szurkolókra sem lehet panasz. Minden pillanatban azért fogunk dolgozni, hogy a szezon végén trófeát nyerjünk. Minden tőlem telhetőt megteszek, tudásom legjavát nyújtom majd a játékosokkal együtt. Úgy érzem, sikeresek lehetünk. A legfontosabb, hogy munkához lássunk a csapattal.”

„Köszönöm mindenkinek, aki eljött. Fontos nap ez az életemben. Talán érthető, ha a vártnál jobban kavarognak bennem az érzelmek. Annál is izgatottabb vagyok, mint amikor játékosként írtam alá a Real Madridhoz. De ez így természetes. Annyit ígérhetek, hogy tiszta szívemből a klub sikereiért fogok küzdeni” – tette hozzá Zidane.

A francia tréner kedd délelőtt vezeti az első edzését Cristiano Ronaldóéknak, délután 13.30 órakor pedig sajtótájékoztatót tart a Santiago Bernabéuban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik